Piątek
LOKAL NIECZYNNY.
LOKAL NIECZYNNY.
LOKAL NIECZYNNY.
LOKAL CZYNNY 11.30---16.00
ZUPY:
1. | KRUPNIK | 7,00 ZŁ |
2. | JARZYNOWA | 7,00 ZŁ |
DANIA GŁÓWNE :
1. | GULASZ WIEPRZOWY | 12,00 ZŁ |
2. | KOTLET SCHABOWY | 12,00 ZŁ |
3. | POLĘDWICZKI DROBIOWE | 4,00 ZŁ/SZT. |
4. | GOŁĄBEK W SOSIE POMIDOROWYM | 12,00 ZŁ |
5. | GOLONKA W KAPUŚCIE | 17,00 ZŁ |
6. | OZOREK WOŁOWY | 12,00 ZŁ |
7. | PSTRĄG SMAŻONY | 18,00 zł |
8. | NALEŚNIKI Z JABŁKAMI | 4,00 ZŁ/SZT. |
9. | KOTLET MIELONY | 8,00 ZŁ |
DODATKI :
1. | ZIEMNIAKI | 4,00 ZŁ |
2. | FRYTKI | 5,00 ZŁ |
3. | KASZA JĘCZMIENNA | 4,00 ZŁ |
4. | KLUSKI PRZECIERANE | 10,00 ZŁ |
5. | SURÓWKI :MARCHEWKA Z GROSZKIEM , KAPUSTA BIAŁA Z PAPRYKĄ, KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ ,OGÓREK KISZONY, MIZERIA | 6,00 ZŁ |
WYROBY GARMAŻERYJNE :
1. | KROKIETY Z MIĘSEM | 6,00 ZŁ |
2. | KROKIETY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI | 6,00 ZŁ |
3. | WILCZE KLUCHY Z MIĘSEM | 6,00 ZŁ |
4. | GALARETKA Z NÓŻEK WIEPRZOWYCH | 7,00 ZŁ |
5. | KARKÓWKA PIECZONA | 45,00 ZŁ |
6. | ROLADA BOCZKOWA PIECZONA | 45,00 ZŁ |
7. | PASZTET DROBIOWO-WIEPRZOWY | 36,00 ZŁ/KG |
8. | BIGOS | |
SAŁATKI : |
||
1. | JARZYNOWA Z MAJONEZEM | 12,00 ZŁ |
2. | SELEROWA Z KURCZAKIEM I ANANASEM | 12,00 ZŁ |
3. | Z KURCZAKIEM I SAŁATĄ LODOWĄ | 12,00 ZŁ |
4. | GRECKA | 12,00 ZŁ |
5 | FASOLOWA Z SZYNKĄ I SEREM ŻÓŁTYM | 12,00 ZŁ |
6. | MAKARONOWA Z KURCZAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI | 12,00 ZŁ |
CIASTA :
1. | SERNIK I INNE | 45,00 zł/kg |
2. | DROŻDŻOWE ( mała foremka ) | 6,00 zł / szt. |
LOKAL CZYNNY 11.30---16.00
ZUPY:
1. | GROCHÓWKA Z ZIEMNIAKAMI | 7,00 ZŁ |
2. | KAPUŚNIAK | 7,00 ZŁ |
DANIA GŁÓWNE :
1. | ŻEBERKO W SOSIE | 12,00 ZŁ |
2. | BITKI Z KARKÓWKI | 12,00 ZŁ |
3. | KOTLET SCHABOWY | 12,00 ZŁ |
4. | POLĘDWICZKI DROBIOWE | 4,00 ZŁ/SZT. |
5. | WĄTRÓBKA DROBIOWA W SOSIE | 12,00 ZŁ |
6. | PULPETY DROBIOWE W SOSIE | 12,00 ZŁ |
7. | LASAGNE Z MIĘSEM MIELONYM | 17,00 ZL |
DODATKI :
1. | ZIEMNIAKI | 4,00 ZŁ |
2. | FRYTKI | 5,00 ZŁ |
3. | KASZA GRYCZANA | 4,00 ZŁ |
4. | KOPYTKA | 10,00 ZŁ |
5. | SURÓWKI : BURACZEK ZASMAŻANY , KAPUSTA BIAŁA Z SELEREM NACIOWYM , KAPUSTA PEKIŃSKA Z PAPRYKĄ, OGÓREK KISZONY , MIZERIA | 6,00 ZŁ |
WYROBY GARMAŻERYJNE :
1. | KROKIETY Z MIĘSEM | 6,00 ZŁ |
2. | KROKIETY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI | 6,00 ZŁ |
3. | WILCZE KLUCHY Z MIĘSEM | 6,00 ZŁ |
4. | GALARETKA Z NÓŻEK WIEPRZOWYCH | 7,00 ZŁ |
5. | KARKÓWKA PIECZONA | 45,00 ZŁ |
6. | ROLADA BOCZKOWA PIECZONA | 45,00 ZŁ |
7. | PASZTET DROBIOWO-WIEPRZOWY | 36,00 ZŁ/KG |
8. | BIGOS | |
SAŁATKI : |
||
1. | JARZYNOWA Z MAJONEZEM | 12,00 ZŁ |
2. | SELEROWA Z KURCZAKIEM I ANANASEM | 12,00 ZŁ |
3. | Z KURCZAKIEM I SAŁATĄ LODOWĄ | 12,00 ZŁ |
4. | GRECKA | 12,00 ZŁ |
5 | FASOLOWA Z SZYNKĄ I SEREM ŻÓŁTYM | 12,00 ZŁ |
6. | MAKARONOWA Z KURCZAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI | 12,00 ZŁ |
CIASTA :
1. | SERNIK I INNE | 45,00 zł/kg |
2. | DROŻDŻOWE ( mała foremka ) | 6,00 zł / szt. |
LOKAL CZYNNY 11.30---16.00
ZUPY:
1. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM | 7,00 ZŁ |
2. | BOTWINA Z ZIEMNIAKAMI | 7,00 ZŁ |
DANIA GŁÓWNE :
1. | GULASZ WIEPRZOWY | 12,00 ZŁ |
2. | KOTLET SCHABOWY | 12,00 ZŁ |
3. | POLĘDWICZKI DROBIOWE | 4,00 ZŁ/SZT. |
4. | UDKO DROBIOWE GOTOWANE Z WARZYWAMI | 12,00 ZŁ |
5. | KOTLET GAJOWEGO | 14,00 ZŁ |
6. | NALEŚNIKI Z SEREM | 4,00 ZŁ/SZT. |
DODATKI :
1. | ZIEMNIAKI | 4,00 ZŁ |
2. | FRYTKI | 5,00 ZŁ |
3. | KASZA JĘCZMIENNA | 4,00 ZŁ |
4. | KLUSKI PRZECIERANE | 10,00 ZŁ |
5. | SURÓWKI : KAPUSTA ZASMAŻANA , MARCHEWKA Z CZOSNKIEM , KAPUSTA PEKIŃSKA Z PAPRYKĄ , OGÓREK KISZONY ,MIZERIA | 6,00 ZŁ |